Sacometal Avoimet työpaikat

CNC-koneistaja

Etsimme Pirkkalan tehtaallemme pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen CNC-Koneistajaa. Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen ammattitaitoisessa konepajassa, jossa on rento tekemisen meininki ja laadukas työnjälki.

Meillä koneistettavissa kappaleissa kokoluokka vaihtelee aina 100mm:stä 1800mm:iin tai 100g:sta 1000kg:aan saakka. Meillä työskennellään pääsääntöisesti Fanucin ohjauksella, ohjelmoinnissa käytämme WinCAM- ohjelmistoa. Kokemus juuri näistä on eduksi mutta ei välttämätön, olethan kuitenkin sekä ohjannut että ohjelmoinut työstökonetta aiemminkin.

Olisitko sinä tuleva koneistajamme?

Sinulla on taustallasi jo kokemusta CNC-koneistuksesta. Olet tarkka ja huolellinen ja tavoitteenasi on aina laadukas lopputulos. Haluat olla mukana vaihtelevissa sarjoissa ja työstät mielelläsi erilaisia kappaleita. Meillä työtä tehdään kahdessa vuorossa. Konepajassamme työskentelee noin 50 ammattilaista, joten pääset mukaan hyvään ja rentoon työyhteisöön.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Koneistuspäällikkö Mikko Nieminen, mikko.nieminen@sacometal.fi, 040 572 9937. Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää erilaisista työmahdollisuuksista.

Konepajallamme on pitkä historia ja se tunnetaan niin asiakkaiden kuin työntekijöiden keskuudessa laadukkaana ja asiantuntevana toimijana. Olemme suomalaisomisteinen perheyhtiö, vakaa, vakavarainen ja tulevaisuuteen katsova. Tervetuloa Pirkkalaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa
Koneistuspäällikkö Mikko Nieminen

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää erilaisista työmahdollisuuksista

Mikko Nieminen

Mikko Nieminen

040 572 9937
mikko.nieminen@sacometal.fi