Sacometal Avoimet työpaikat

CNC-koneistaja

Tampereen läntisen kehätien varrella Pirkkalan tehtaamme sydämessä sulasta valetaan päivittäin pronssiaihioita eri kokoina ja laatuina suoraan asiakkaillemme ja konepajallemme. Pyrimme aina vastamaan niin nopeaan toimitukseen kuin kuparipohjaisten erikoisseoksienkin tarpeeseen. Pronssin koneistaminen on oma taitolajinsa ja konepajamme onkin tehtaamme todellinen kivijalka. Olemme valmistaneet yli 75 vuotta laakereita ja korkeiden laatuvaatimusten komponentteja pienille ja suurille asiakkaillemme. Yli 40 konepajan ammattilaista ja 30 konetta mahdollistavat kustannustehokkaat menetelmät projekteista sarjatöihin. 

Etsimme nyt Pirkkalan tehtaallemme pitkäaikaiseen ja vakituiseen työsuhteeseen CNC-Sorvaajaa ja CNC-Jyrsijää. Tarjoamme sinulle vakaan työsuhteen ammattitaitoisessa konepajassa, jossa on rento tekemisen meininki ja laadukas työnjälki.

Meillä koneistettavissa kappaleissa kokoluokka vaihtelee aina 100mm:stä 1800mm:iin tai 100g:sta 1000kg:aan saakka. Meillä työskennellään pääsääntöisesti Fanucin ohjauksella, ohjelmoinnissa käytämme WinCAM-ohjelmistoa. Kokemus juuri näistä on eduksi mutta ei välttämätön, olethan kuitenkin sekä ohjannut että ohjelmoinut työstökonetta aiemminkin.

Olisitko sinä tuleva koneistajamme?

Sinulla on taustallasi jo kokemusta CNC-koneistuksesta. Olet tarkka ja huolellinen ja tavoitteenasi on aina laadukas lopputulos. Haluat olla mukana vaihtelevissa sarjoissa ja työstät mielelläsi erilaisia kappaleita. Meillä työtä tehdään kahdessa vuorossa. Konepajassamme työskentelee noin 40 ammattilaista, joten pääset mukaan hyvään ja rentoon työyhteisöön.

Kiinnostuitko?

Lisätietoja tehtävästä antaa Koneistuspäällikkö Mikko Nieminen, mikko.nieminen@sacometal.fi, 040 572 9937. Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää erilaisista työmahdollisuuksista.

Konepajallamme on pitkä historia ja se tunnetaan niin asiakkaiden kuin työntekijöiden keskuudessa laadukkaana ja asiantuntevana toimijana. Olemme suomalaisomisteinen perheyhtiö, vakaa, vakavarainen ja tulevaisuuteen katsova. Tervetuloa Pirkkalaan!

Lisätietoja tehtävästä antaa
Koneistuspäällikkö Mikko Nieminen

Ota yhteyttä niin kerron mielelläni lisää erilaisista työmahdollisuuksista

Mikko Nieminen

Mikko Nieminen

040 572 9937
mikko.nieminen@sacometal.fi