Sacometal Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Mukavaa, että tulit urasivuillemme!

Olemme lähes 80-vuotias valimo ja konepaja Pirkkalassa, aivan moottoritien kupeessa. Perinteikkäänä yrityksenä ja vakaana palkanmaksajana meillä on viihdytty pidempäänkin, vuosikymmenien työurat eivät ole meillä harvinaisuus.

Olemme markkinajohtaja koneistetuissa pronssituotteissa Suomessa ja työllistämme kokonaisuudessaan n. 90 henkilöä. Investoimme säännöllisesti tuotantomenetelmiimme niin konehankinnoin kuin kehittämällä henkilöstömme osaamista jatkuvasti.

Arvostamme laajasti osaamista ja tarjoamme kilpailukykyisen palkan sen mukaan. Tarjoamme myös henkilöstöllemme laajan työterveyspaketin sekä tuemme monipuolisesti työhyvinvointia. Käytössämme on erilaisia liikuntamahdollisuuksia sekä E-Passin laajat palvelut. Meillä on mahdollisuus käydä myös Ilveksen ja Tapparan peleissä, kumman riveissä sitten oletkin.

Avoimet työpaikat

Haemme aktiivisesti uusia tekijöitä vahvistamaan tuotantoamme. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä voimmeko tarjota juuri sinulle mielekkään työpaikan.

Kiinnostaako kesätyö tai TET-harjoittelu teollisuudessa?

Metalliteollisuuden töitä et juuri näe kotisohvalta tai ostoskeskuksissa. Meillä pääset harjoittelun tai kesätöiden kautta tutustumaan niihin töihin, joissa kierrätysmateriaaleista tehdään korkeiden laatuvaatimusten komponentteja.

Meillä on valmis TET-viikon ohjelma olemassa (katso ohjelma tästä), laita hakemus sisään!

Kesätöihin otamme työntekijöitä saapuneiden hakemusten perusteella. Kerro rohkeasti taustastasi ja kiinnostuksen kohteistasi ja katsotaan yhdessä minkälaisia hommia voisit tulla meille tekemään!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää:

Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista työskennellä kanssamme, oli kyseessä sitten kesätyö, TET-harjoittelu tai pidempiaikainenkin työ pronssin parissa. Kirjoita aihekenttään mitä työtä yhteydenottosi koskee ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.