Sacometal Avoimet työpaikat

Avoimet työpaikat

Mukavaa, että tulit urasivuillemme!

Olemme lähes 80-vuotias valimo ja konepaja Pirkkalassa, aivan moottoritien kupeessa. Perinteikkäänä yrityksenä ja vakaana palkanmaksajana meillä on viihdytty pidempäänkin, vuosikymmenien työurat eivät ole meillä harvinaisuus.

Olemme markkinajohtaja koneistetuissa pronssituotteissa Suomessa ja työllistämme kokonaisuudessaan n. 90 henkilöä. Investoimme säännöllisesti tuotantomenetelmiimme niin konehankinnoin kuin kehittämällä henkilöstömme osaamista jatkuvasti.

Haemme aktiivisesti uusia tekijöitä vahvistamaan tuotantoamme. Ota yhteyttä ja katsotaan yhdessä voimmeko tarjota juuri sinulle mielekkään työpaikan.

Koneistajan RekryKoulutuksen haku on nyt avattu.

Sacometal on mukana RekryKoulutuksessa, jossa koulutetaan tulevaisuuden ammattilaisia CNC-Koneistajiksi.

Koulutus on Pirkanmaan ELY-keskuksen rahoittamaa ja siihen hakeudutaan TE-palveluiden kautta.

Katso mitä meillä on tarjolla!

Avoimet työpaikat

Sacometal - koneistusta

CNC-Koneistaja

Olisitko sinä tuleva koneistajamme?

TUTUSTU

Kiinnostaako kesätyö tai TET-harjoittelu teollisuudessa?

Metalliteollisuuden töitä et juuri näe kotisohvalta tai ostoskeskuksissa. Meillä pääset harjoittelun tai kesätöiden kautta tutustumaan niihin töihin, joissa kierrätysmateriaaleista tehdään korkeiden laatuvaatimusten komponentteja.

Meillä on valmis TET-viikon ohjelma olemassa (katso ohjelma tästä), laita hakemus sisään!

Kesätöihin otamme työntekijöitä saapuneiden hakemusten perusteella. Kerro rohkeasti taustastasi ja kiinnostuksen kohteistasi ja katsotaan yhdessä minkälaisia hommia voisit tulla meille tekemään!

Ota rohkeasti yhteyttä ja kysy lisää:

Kerromme mielellämme lisää mahdollisuuksista työskennellä kanssamme, oli kyseessä sitten kesätyö, TET-harjoittelu tai pidempiaikainenkin työ pronssin parissa. Kirjoita aihekenttään mitä työtä yhteydenottosi koskee ja olemme sinuun mahdollisimman pian yhteydessä.